top of page

Interieuradvies

Uw huis moet een plek zijn waar u zichzelf kunt zijn, waar u kunt ontspannen en u zich volledig op uw gemak voelt. Een interieur speelt een belangrijke rol bij dit gevoel en moet dus passen bij wie u bent. Als dit niet het geval is, kan ik u helpen met interieuradvies. Van handvatten geven waarmee u vervolgens zelf aan de slag kunt, tot een volledig interieuradvies waarbij ik eventueel ook (deels) zorg voor de uitvoering, alles is mogelijk afhankelijk van de vraag die u heeft.

interieuradvies Apeldoorn

Welke interieur vragen kunt u hebben?

  • Mijn partner en ik gaan samen wonen, maar we komen er niet uit omdat onze smaken zo verschillen. Hoe kunnen we ons huis toch naar smaak van beiden inrichten?

  • We weten niet zo goed welke indeling nu het beste is voor ons huis, kun je ons helpen?

  • Welke kleuren passen het beste op mijn muren?

  • Overdag is mijn huis mooi, maar ’s avonds als het donker is, klopt het niet meer. Kan je helpen bij een verlichtingsplan?

  • Wij hebben een nieuwbouw huis gekocht. Omdat het nog gebouwd gaat worden, is het lastig om een keus te maken welke meubels nou goed passen en welke indeling het mooiste zou zijn. Kan jij helpen?

  • We gaan verhuizen van een kleinere woning naar een grotere woning en onze kleine meubels passen niet meer. Welke meubels kan ik het beste gaan aanschaffen?

  • We willen ons huis verkopen, maar hoe maken we ons huis zo aantrekkelijk mogelijk voor de verkoop?

 

Of misschien heeft u wel een andere interieurvraag. Ik help u graag. Samen kijken we wat uw wensen zijn, wat er bij u past en uiteraard wat er past bij uw budget. Ik bied een startpakket dat eventueel uitgebreid kan worden. Wilt u online interieuradvies? Ook dat is mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.mhinterieurs.nl

bottom of page