Zakelijke klant

Ook als zakelijke klant bent u bij het Houthuus op het juiste adres. Wij werken samen met heel veel verschillende bedrijven en kunnen een rol spelen in een breed scala aan projecten. Van de wachtruimte in een school tot de inrichting van restaurants of bungalowparken. Ieder bedrijf of organisatie heeft eigen wensen en wij denken daarin graag mee.

Maatwerk

Het Houthuus is gespecialiseerd in het maken van meubels en accessoires op maat en kan dus volledig inspelen op de wensen van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar een massief eiken vergadertafel, een bureau van steigerhout, houten lambrisering of een speelkast voor kinderen. Wij maken het graag voor u. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Timmerwerk op locatie

Wilt u iets met hout op locatie? Denk aan een betimmering om een bar of houten lambrisering op een muur. Wij denken graag met u mee en kunnen uitvoeren op locatie. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

 

Interieuradvies 

Het interieur van uw bedrijf is belangrijk. Het roept een bepaald gevoel op en de vraag is of dat het juiste gevoel is en of het past bij de bedrijfsidentiteit? Wilt u een inspirerende kantoorruimte, een wachtkamer bij de tandarts waar mensen zich op hun gemak voelen of een kinderopvang locatie die voelt als thuis, maar weet u niet hoe? Wij helpen graag.

 

Wij werken samen met Maaike Hartgers interieuradvies. Afhankelijk van de vragen en behoeftes kan zij praktische tips geven waarmee u zelf aan de slag kunt. Maar ook een compleet advies is mogelijk inclusief 3D ontwerpen, kleurplan, materialenplan, lichtplan etc. Indien gewenst kan zij ook, samen met diverse partners, de uitvoering uit handen nemen.

Klik op onderstaande afbeeldingen om meer werk te zien.

Openingstijden:

Maandag       gesloten

Dinsdag         9.00-18.00 uur

Woensdag     9.00-18.00 uur

Donderdag    9.00-18.00 uur

Vrijdag           9.00-18.00 uur

Zaterdag        9.00-16.00 uur

Contact:

0620742789

info@houthuus.nl

Hoenderloseweg 133

7339 GE Ugchelen

Gelderland - Nederland