top of page

Woonaccessoires

In onze showroom in Ugchelen vindt u stoere en trendy woonaccessoires van pure en natuurlijke materialen. Ambachtelijk gemaakt in eigen meubelmakerij. Ook hier is maatwerk dus mogelijk. Heeft u bepaalde wensen? Wij maken graag vrijblijvend een offerte. Bent u op zoek naar grote aantallen? Dat kan, bekijk onze pagina voor de zakelijke klant.

Verschillende producten zijn tevens te bestellen via onze webshop het Leefhuus.

Persoonlijk cadeau

Wilt u een bijzonder cadeau? Wij kunnen al uw producten personaliseren. Bijvoorbeeld met een persoonlijke tekst of een belangrijke datum. U kunt kiezen uit drie personaliseermethodes. Namelijk pyrografie, vinyl en frezen. 
 

  • Vinyl:
    Vinyl is een hoogwaardige sticker. Met een speciale printer kunnen wij teksten en afbeeldingen uitsnijden en overzetten op bijvoorbeeld hout. Het voordeel van vinyl is dat het in verschillende kleuren te verkrijgen is.

  • Pyrografie:
    Pyrografie is brandschilderen. Met een hete pen wordt er op het hout getekend. Dit laat een donkere bruin/zwarte afdruk achter

  • Frezen:
    Met frezen worden teksten, cijfers of afbeeldingen in het hout gegrift. Eventueel kunnen de letters ingekleurd worden met verf, waardoor het extra opvalt.

 

Wij informeren u graag over deze verschillende methodes en wat waarvoor geschikte is.

 

Bekijk hier de meubels en tuinmeubels die wij op maat maken

bottom of page